Forgotten Paths

Session 18 : Strikeback!

Act III : Sons Of Gruums

Ches 11, Thar Territory
1374 DR, Year Of The Lighting Storms

Με την ανατολή του ηλίου η άμαξα επιβραδύνει και σταματάει σε ένα λειβάδι. Ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. Οι σύντροφοι των θάβουν και ακολουθούν ίχνη άλλης άμαξας προς τα βορειοανατολικά. Φτάνουν σε ένα καταφύγειο προσφύγων από τις γύρω περιοχές. Εκεί υπάρχουν και χωρικοί που ξέφυγαν από το Glutenburg. To camp φαίνεται να διοικεί ο aasimar Maverik, παλαδίνος του Helm, από το κατεστραμένο Hulmuster που έπεσε από την Ορδή, πρίν πέντε μήνες. Μαζί του σε αυτό το εγχείρημα, είναι η tiefling Nisha, που όπως αποκαλύπτεται στην Onore, ανήκει στο τάγμα των Harper και ερευνά την σχέση των Zhentarim με τα Orcs. Την ομάδα τους συμπληρώνει ο γνώμος αλχημιστής Ori, με τον μυώδη σκύλο του Max, o οποίος έχει το τρελό σχέδιο να βρεθεί με κάποιον τρόπο πίσω από τις γραμμές του εχθρού, στα θεμέλια του Xul Xarak και να ανατινάξει τον πύργο. Η συντροφιά μ,οιράζεται πληροφορίες μαζί τους, ξεκουράζονται, τρώνε και βοηθάνε τους τραυματίες. Η Alindra έχει κλέψει την καρδιά του Ori, που ψάχνει κάθε ευκαιρία για να είναι μαζί της. Ενώ ο Oathen προκαλεί την οργή της Nisha με ένα ατυχές σχόλιο που έκανε για την εμφάνισή της. Όταν πηγαίνει στην σκηνη της να απολογηθεί, καταλήγουν ο ένας πάνω στον άλλο και αφήνουν το πάθος να τους παρασύρει. Οι σύντροφοι και οι τρείς μαχητές του camp αποφασίζουν να κατευθυνθούν σε ένα κοντινό camp των Orc, όπου κρατάνε αιχμαλώτους.Πιθανόν εκεί να βρίσκεται και ο Carga, ενώ o Maverik αναφέρει ότι τα σπήλαια πκάτω από το camp μπορεί να οδηγούν κάτω από το Xul Xarak.

Ο Carga ξυπνάει αλυσοδεμένος σε ένα σπήλαιο γεμάτο Orcs και άλλους τρείς ημίαιμους αλυσοδεμένους. Ένας σαμάνος των Orc ουρλιάζει ότι μόνο ένας σπόρος θα αντικρύσει τον πατέρα και η επιλογή θα γίνει με αίμα. Τους πετάνε όλους σε ένα λάκο να πολεμήσουν μέχρι θανάτου. Ο Carga προσπαθεί να τους ενώσει και να τους αποτρέψει να σκοτωθούν μεταξύ τους όμως ο φόβος και το μένος των ημίαιμων αδερφών του τους οδηγεί σε αιματοκύλισμα. Ο καταπιεσμένος θυμός του βαρβάρου επιστρέφει και τον αναδυκνύει νικητή πάνω από τα πτώματα των αδερφών του.

Untitled_picture.jpg

Το βράδυ οι δέκα ήρωες φτάνουν στον λόφο του καταυλισμού των Orc. Χωρίζονται σε δύο ομάδες, για να επιτεθούν ταυτόχρονα στο camp και στο σπήλαιο, ώστε να μην διακινδυνέυσουν την ζωή των αιχμαλώτων. Από την μιά πλευρά η Nisha, με τον Ori οδηγεί την Onore, την Alindra και τον Oathen στο camp όπου έρχονατιο αντιμέτωποι με καμιά ντουζίνα orcs, ένα τεράστιο Ogre και ανθρώπους που η Onore αναγνωρίζει ώς κατασκόπους των Zhentarim. Οι εχθροί πεθαίνουν όλοι εκτός από έναν κατάσκοπο ο οποίος χάθηκε στα δέντρα και οι αιχμάλωτοι είναι σώοι και αβλαβείς. Δίπλα στην φωτιά συγκεντρώνουν τον θησαυρό των Orc και ένα γράμμα που βρίσκει το halfling σε έναν από τους κατασκόπους.

ogre_warlord_by_fetsch-d39omeb.jpg

Στις σπηλιές, ο Maverik, οδηγεί τον Borrin την Elbereth, τον Bayaz και τον Jayas σε μια σκληρή μάχη με φωτιά και τσεκούρι. To καμπουριαστο Orc εξαπολύει πάγο, φψτιά και ηλεκτρισμό προς τους ήρωες ενώ εκείνοι απαντάνε το ίδιο δυνατά. Ο Carga σπάει τις αλυσίδες του και ορμάει στην μάχη στριφογυρίζοντας τα σίδερα σαν μαστίγια θανάτου. Ενώ η δύναμη των orc διαλύεται, ο orc μάγιστρος υποχωρεί και σε μια προσπάθειά του να τον αφανίσει η πύρινη σφαίρα του Jyas χτυπάει τόσο τον Carga όσο και αιχμαλώτους οι οποίοι λαμπαδιάζουν μέσα στα κελιά τους. Ο εχθρός νικήθηκε και υποχώρησε στα σπήλαια κάτω από την γή, όμως η καμμένη σάρκα και τα ουρλιαχτά κάνουν κάποιους να νιώθουν χαμένοι.

warhammer_fight_fantasy_art_battles_digital_art_artwork_orc_1600x1200_wallpaper_www.wallpaperhi.com_94.jpg

CHARACTERCLASSXP AWARDSTOTAL XP POINTS 
Alindra Rng6+ 2100 xp(17500/21000)
Bayaz Wiz6+ 2100 xp(18150/21000)
BorrinFtr6+ 2100 xp(18300/21000)
Carga Brb3/Ftr2+ 2640 xp(15000/21000)(Level Up!)
OathenFtr6+ 2400 xp(16000/21000)(Level Up!)
Onore Rog6+ 2100 xp(17100/21000)
Elbereth Clr5 + 2150 xp(13300/15000)
Jyas Wiz6+ 2000 xp(15600/21000)(Level Up!)

Comments

whozyourdm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.